Om oss

Fragleberget Hamsteroppdrett ble startet høsten 2012. Vi har oppdrett av Syrisk Hamster, av flere farger og avtegn, langhårede og korthårede. I 2015 vil vi for første gang avle hamstere med Rex og Roan. Mulighet for at det også kan dukke opp Diluted, Polywhite og Odd Eyed. Vi avler kun på friske og snille hamstere, som egner seg til familier med barn, så vel som til seriøst avl. Våren 2014 fikk en av våre hamsterunger gode kritikker på utstilling i Danmark, arrangert av Dansk Hamster Forening (DHF).

 

Fragleberget oppdrett holder til i Nordland fylke, nærmere bestemt i Bodø. Vi har hamsterunger rundt om flere steder i Norge, ikke bare lokalt. Ta derfor kontakt selv om du er redd for at du bor for langt unna. Kanskje kan der finnes løsninger, slik at du likevel kan få en hamsterunge fra vårt oppdrett. Vi kan likevel ikke garantere noe, men vi vil gjøre vårt beste.

 

Hamsterungene selges med stamtavle, en liten matpakke for dem første dagene i sitt nye hjem og oppfølging om ønskelig.

Ta gjerne kontakt med oss, med store eller små spørsmål du måtte ha.

Fragleberget

Oppdrett av Syrisk Hamster, også kjent som gullhamster/pandahamster/dalmatinerhamster/angorahamster/teddyhamster osv. på dyrebutikker. Vi har hamstere med mange ulike farger, pelstyper og avtegn.